Hi! Ik ben Li-Ann. Leuk dat je mijn website bezoekt! Op deze website zal ik foto’s, video’s, blogs en vlogs plaatsen over mezelf, fitness, voeding en mijn ervaringen als zangeres.

Mijn allergrootste passie is zingen. Ik zing al zolang als ik me kan herinneren en ben ontzettend blij dat ik wekelijks op grote podia mag staan met Twenty 4 Seven, naast alle andere projecten die ik doe. Ik vind het belangrijk om in goede conditie en shape te zijn en ben daarom gaan fitnessen. Ik werk al 15 jaar in de fitnessbranche en weet dat veel mensen – waaronder ikzelf – het lastig vinden om gemotiveerd te blijven. Ik ben voor de lol foto’s en filmpjes over sporten gaan posten op mijn Facebook en Instagram en krijg sindsdien dagelijks super leuke reacties dat mensen, door mijn berichten, gemotiveerd worden om zelf ook te gaan sporten.

Waar het met deze website precies heengaat weet ik nog niet zo goed,  maar ik hoop dat jullie het leuk vinden! Heb je opmerkingen, tips, vragen of wil je een samenwerking aangaan, dan zou ik het leuk vinden om een mail van je te ontvangen.

Liefs,

Li-Ann

lianne-def-18